Πολλά ονόματα ακούγονται αυτό το διάστημα να ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γορτυνίας. Και πράγματι είναι αλήθεια ότι δεν είναι λίγα εκείνα τα πρόσωπα τα οποία θα ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόσωπα τα οποία προέρχονται τόσο από το ΠΑΣΟΚ, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σακελλαρίου διατηρεί άριστες σχέσεις με την πλειοψηφία των σημερινών Δημάρχων της επαρχίας Γορτυνίας (και άλλων αυτοδιοικητικών στελεχών της περιοχής) και μάλιστα είχε ήδη προχωρήσει σε κάποιες πρώτες επαφές και συζητήσεις μαζί τους για τη δημιουργία ενός δημοτικού σχήματος που θα ζητήσει την ψήφο των Γορτύνιων, τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο Σακελλαρίου είναι αποφασισμένος να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας και φαίνεται ότι ήδη έχει «κλείσει» τις πρώτες συμφωνίες με πρόσωπα τα οποία –όταν ανακοινωθούν- θα προκαλέσουν αίσθηση…

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σημερινός Δήμαρχος Βυτίνας είναι ένα πρόσωπο το οποίο πολιτεύεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεν αρκείται σε δημόσιες σχέσεις και φανταχτερές εκδηλώσεις, ενώ είναι σημαντικό ότι το όνομα του είναι καθαρό και δεν έχει ποτέ «λερωθεί» με σκάνδαλα ή περίεργες υποθέσεις.

Πηγή: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ