Back to top

Νοέ

4

Αθλητικό Κέντρο Καραβάνου

Η απόλυτη αναγέννηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του χωριού μας είναι γεγονός. Είναι πραγματικά απίστευτο ως προς την υλοποίηση του έργου από την περιφέρεια, η οποία αξίζει θερμά συγχαρητήρια για το όλο έργο (με αρχική εκτίμηση 17000ευρώ). Μπήκαν οι βάσεις, η παράδοση καθυστερεί για μερικές λεπτομέρειες, αλλά ευχόμαστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί σύντομα με τον καλύτερο τρόπο. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Δημητσάνας έχει ενδιαφερθεί για την χρήση του γηπέδου και έχει προσφέρει κάποιες εργασίες στο γήπεδο (δίχτυα και γραμμές), ευχόμαστε να καταφέρει να το κάνει χρηστικό και μόνιμη έδρα στις προπονήσεις και αγώνες της. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην Περιφέρεια, στον προπονητή (Δημητσάνας) κ. Σχίζα Αντρέα, στην ομάδα της Δημητσάνας αλλά και στον αδιάκοπο συντηρητή του έργου κ. Ντόσκα Κων/ντο.

Αναφέρουμε και τα αρνητικά που είναι η σωστή διαχείριση του νερού για το πότισμα του γηπέδου, όπως και οι τάσεις της περιοχής μας να παρατάει τα έργα που με τόσο κόπο και χρήματα προωθεί και εργάζεται. Ας γίνει το γήπεδο ένα προπονητικό κέντρο καλοκαιρινής προετοιμασίες ομάδων. Το μέρος είναι ειδυλλιακό για τέτοιου είδους χρήση.

 

Κάποια σημαντικά “μερεμέτια” υπάρχουν, άλλα συνολικά υπάρχει ένα – αν και ημιτελές – καλό γήπεδο

Οκτ

28

Νυμφασία, 28 Οκτωβρίου

*** 28η Οκτωβρίου στη Νυμφασία ***
Ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας.

Νυμφασία, 28 Οκτωβρίου

*** 28η Οκτωβρίου στη Νυμφασία ***Το χωριό μας σύσσωμο, τίμησε την Εθνική Επέτειο, με δέηση υπέρ των πεσόντων, αναφώνηση του Εθνικού ύμνου, κατάθεση στεφάνων και απαγγελία ηρωικού ποιήματος.Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το Έθνος, Αθάνατοι!!!

Gepostet von Σύλλογος Νυμφασίας 'Η Αγία Τριάς' am Montag, 28. Oktober 2019

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το Έθνος, Αθάνατοι!!!

Κατηγορία Γιορτές

Σεπ

2

ΝΥΜΦΑΣΙΑ – Αύγουστος 2019

Ανασκόπηση των γεγονότων του δεκαπενταυγούστου 2019 στην Νυμφασία.

…και του Χρόνου με Υγεία !!!

Αυγ

28

Ο Γύρος της Νυμφασίας 2019

Όπως ξεκίνησαν η εκδηλώσεις του καλοκαιριού με την αθλοπαιδία “Ο Γύρος του Χωριού” ανήμερα της Παναγίας, έτσι τελειώνουμε το Αυγουστιάτικο κρεσέντο φωτογραφιών με πινελιές από τις ιδιαίτερες χαρές και συμμετοχές μικρών και μεγάλων στην εκδήλωση.
Νικητές στους μικρούς, (1) ο Τρύφων Αθανασιάδης, (2) ο Τάσος Μπεσόπουλος, (3) Μαρίνα Αθανασιάδη, όσο για τους μεγάλους, νικητές και νικήτριες όλοι οι συμμετέχοντες !!

Και του χρόνου λοιπόν με Δύναμη, Χαρά και Υγεία να ξανα-ανταμώσουμε !!

Αυγ

26

Σφυρίδα 2019

Πανέμορφη Σφυρίδα, της Παναγίας ξωκλήσι,
το ερημικό που καρτερεί για να σε λειτουργήσει.

Απ’ το βράχο φωτάει σαν μαγικό καντήλι,
της ψυχής περπατησιά στη πέτρινή της βρύση.

Βλασταίνουν δέντρα, φύλλα και κλαδιά,
κι έρχονται και κελαηδούνε τα πουλιά.

Έλατα συλλογισμένα στης Παναγιάς πεζουλάκι,
σε αυτή την γειτονιά του Θεού περιβολάκι.

Σφυρίδα 2019.

Αυγ

24

Τουρνουά Μπάσκετ Νυμφασίας 2019

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών αθλητικών εκδηλώσεων του Συλλόγου “Η Αγία Τριάς”,  διοργανώθηκε το τουρνουά μπάσκετ στην Νυμφασία στις 16-17 Αυγούστου με μεγάλη συμμετοχή από την Νυμφασία και την γειτονική Βυτίνα.

Με συμμετοχή πλήθος κόσμου και θέαμα συναρπαστικές μάχες και αμφίρροπους αγώνες  χαρακτήρισαν ένα εντυπωσιακό τουρνουά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η πρώτη νικήτρια ομάδα από την Βυτίνα. Πολλά συγχαρητήρια !!!

Η δεύτερη θέση στην νεανική ομάδα από την Νυμφασία…

Η τρίτη θέση στην παλαίμαχη ομάδα από την Νυμφασία…

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους, ευχές για αντάμωση του χρόνου για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό τουρνουά.

 

Αρχή της Σελίδας