Τουρνουά Μπάσκετ – Νυμφασία 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3on3, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16-17 Αυγούστου του 2017 στην Νυμφασία Γορτυνίας με την συμμετοχή ομάδων από την Νυμφασία αλλά και τα τριγύρω χωριά, συγκεκριμένα τα Μαγούλιανα και την Βυτίνα. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 10 ομάδες, ανά 3 παίχτες η κάθε μία με δυνατότητα δύο αλλαγών εάν το επιθυμούσε η ομάδα. Στην φάση των ομίλων υπήρχε ιδιαίτερη ανταγωνιστική επιτυχία με πολλά buzzer beaters – νικητήρια καλάθια της τελευταίας στιγμής, προσφέροντας θέαμα και για τους πολλούς παρευρισκομένους θεατές.

Χρυσός νικητής του τουρνουά στέφτηκε η πλούσια σε ταλέντο ομάδα “Μπαμπίλη” από την Βυτίνα μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια με σκορ 10-5 αφού έληξε ο 20′ χρόνος του αγώνα.

Το ασημένιο πήγε στην ομάδα “Βάτ”, οι ηττημένοι του τελικού, η ομάδα που έπαιξε σε όλα τους αγώνες με την ψυχή της.

Το χάλκινο πήγε στην ομάδα “Κεφάλα” η οποία έδωσε σκληρές μάχες με πολύ συμπαγή αλλά και στρατηγικό σχήμα.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε το θηρίο, ο Αναστάσης από την ομάδα του Μπαμπίλη.

Φωτογραφία, αναμνηστική του τελικού.

Ακολoυθούν φωτογραφίες αποτύπωσης τον συναρπαστικών στιγμών των αγώνων και του πλήθους κόσμου που παρευρέθηκε στον Καραβάνο.

Ο διοργανωτής του τουρνουά Παναγιώτης Παναγόπουλος συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και αλληλοσεβασμού, εκφράζοντας επίσης θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο “Η Αγία Τριάς” και στους εθελοντές που βοήθησαν για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία τουρνουά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη παρουσία όλου του χωριού και φίλων στους αγώνες του τουρνουά 3on3, η διοργάνωση μέλη να καθιερωθεί, κάθε χρόνο με καλύτερη οργάνωση και θέαμα.
Και του χρόνου !