Την Κυριακή, 21 Μαΐου 2023, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στη Νυμφασία, πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία, με την συμμετοχή πλήθους συμπατριωτών.

Μέσα σε ένα πανέμορφο χειμερινό τοπίο, πλήθος πιστών παραβρέθηκε στην όμορφη, προσφάτως ανακαινισμένη εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, την οποία είχαν στολίσει για την περίσταση επίτροποι του χωριού μας και άλλοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκαν οι λειτουργηθέντες άρτοι και διατέθηκαν λαχνοί για την κλήρωση της παραδοσιακής κουλούρας και προσφορών εορταζόντων το όνομά τους. Κατόπιν, όλοι μετέβησαν στη πλατεία του χωριού μας και κεράσθηκαν, από τους εορτάζοντες, τον πρωϊνό καφέ τους, στη ταβέρνα του Παναγόπουλου, όπου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των λαχνών. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρωϊνό της εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στη Νυμφασία.

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα, με υγεία, στις εορτάζουσες συμπατριώτισσες και στους εορτάζοντες συμπατριώτες, απανταχού της γης! Και του χρόνου!

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εορτή στη Νυμφασία.