Ευχαριστίες

Αγαπητοί Συμπατριώτες, όπου γης, Νυμφάσιοι!

Στον απόηχο των πραγματοποιηθεισών εορταστικών- θρησκευτικών εκδηλώσεων στον γενέθλιο τόπο μας, επί τη εορτή της πολιούχου μας “Αγίας Τριάδος”, επιθυμούμε, ολόψυχα και ολόθερμα, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να απευθύνουμε τις πιό ειλικρινείς ευχαριστίες μας, στα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, στο κάθε ένα ξεχωριστά και, γενικά, σε κάθε μία και έναν από όλους όσους επιμελήθηκαν, με τόση Αγάπη και φροντίδα, την εξαιρετική, από κάθε άποψη, προετοιμασία και τον υπέροχο στολισμό του Ιερού Ναού της πολιούχου μας “Αγίας Τριάδος”, εν όψει των μεγίστων εορτών της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, τις οποίες εορτάσαμε, με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, στην Εκκλησία μας και στον γενέθλιο τόπο μας, την Νυμφασία μας!

Επίσης, κατά τον ίδιο τρόπο, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε και όλους εκείνους, οι οποίοι επιμελήθηκαν, με τόση προσπάθεια, την καθαριότητα του χωριού μας και όλη την σχετική, άψογη, προετοιμασία του για την υποδοχή των συμπατριωτών, των προσκυνητών και των επισκεπτών του, κατά τις ημέρες αυτές, καθώς επίσης και όλους εκείνους, οι οποίοι, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, βοήθησαν για την προετοιμασία, συμμετείχαν και συνεργάστηκαν για την τεράστια και πρωτοφανή, για την εποχή και τις συνθήκες, με την χάρι της Αγίας Τριάδος, που μας σκέπασε, επιτυχία του παραδοσιακού μουσικοχορευτικού πανηγυριού, που διοργανώσαμε μαζί με τον Τοπικό Εκπρόσωπο της Κοινότητας Νυμφασίας και με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεισφορά του!

Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε ευγνώμονες για όλα! Η χάρις της Αγίας Τριάδος να μας σκεπάζει όλους, πάντοτε! Η Αγάπη για την Νυμφασία μας ενώνει και μας οδηγεί! Όλοι Μαζί μπορούμε πολλά!

Το Δ. Σ. του Συλλόγου.