Νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης

Πριν από λίγο έφθασε ο Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τον Ε. Γιαννακούρα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού για να κάνουν δηλώσεις. Ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους επέλεξε και ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι “σε αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς”. Ευχαρίστησαν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και τους ελευθερόφρονες Νεοδημοκράτες για την υπέρβαση τους.

Οι δηλώσεις:

Σήμερα νίκησαν οι πολίτες , όλοι οι πολίτες

Σήμερα νίκησε ο Καλλικράτης

Σήμερα νίκησε το καινούριο, η ελπίδα, το όραμα που η Νέα Πελοπόννησος φέρνει μαζί της

Η υπέρβαση που εδώ και καιρό είχαν κάνει οι πολίτες, αποτυπώθηκε σήμερα στη μεγάλη τους νίκη

Δεσμευτήκαμε να κάνουμε την Πελοπόννησο μια ευρωπαϊκή περιφέρεια, ένα πρότυπο τοπικής οικονομίας, και το εννοούμε.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά.

Σήμερα ζούμε μια μοναδική ιστορική στιγμή.

Σ’ αυτή την ιστορική στιγμή, θέλω να τονίσω το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, κάνοντας την δική τους κομματική υπέρβαση, στήριξαν την προσπάθεια του ανεξάρτητου συνδυασμού μας όπως και οι ελευθερόφρονες Νεοδημοκράτες και όλοι οι πολίτες της Πελοποννήσου που μας εμπιστεύτηκαν.

Στην προσπάθεια που ξεκινάμε είμαστε όλοι Μεσσηνιοι, είμαστε όλοι Κορίνθιοι, είμαστε όλοι Λακωνες, είμαστε όλοι Αργολιδεις, είμαστε όλοι Αρκάδες, Όλοι είμαστε Πελοποννήσιοι.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου, ευχαριστώ όλους τους συμπατριώτες μου Αρκαδες, που πίστεψαν σε εμάς, και τους καλώ όλοι μαζί να βαδίσουμε στο δρόμο της δημιουργίας, στο δρόμο της περιφερειακής ανάπτυξης, στο δρόμο μιας αληθινής ευρωπαϊκής προοπτικής.

Πηγή: www.arcadiaportal.gr