Back to top

Ιαν

20

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Νυμφασία 2020

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Σχολείο της Νυμφασίας, ο Πολιτιστικός σύλλογος του χωριού «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ». Η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε στο Σχολείο μέσα σε ευχάριστο κλίμα παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, χωριανών και φίλων.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις σύντομες ευχητήριες ομιλίες από τοπικούς φορείς και χωριανών, ακολούθησε η βράβευση του Ιερέα μας Παπά-Κώστα (Κων/νος Πισιμίσης) για τα 30χρόνια αδιάκοπης προσφοράς του στην διακονία του χωριού μας. Ακολούθησε και η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και το μοίρασμα δώρων σε παιδιά του χωριού μας. Κατά το μοίρασμα της Βασιλόπιτας το τυχερό φλουρί ήταν ιδιαίτερα τυχερό, σαν έπεσε στην Διαμάντω Κουντάνη. Της ευχόμαστε το 2020 να είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά με περίσσια χαρά και καλή δύναμη.

Ας ευχηθούμε το 2020 να είναι μια Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Πρόοδο για όλο τον κόσμο !!!
Χρόνια πολλά και Καλά !

Ιαν

13

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα 2020

Στην Αθήνα βασίλευσε η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου της Νυμφασίας για το 2020. Ο κόσμος βρέθηκε στο Μερόπειο την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, μέσα σε μια υπέροχη ημέρα, γλυκιά και ηλιόλουστη, ίσως και γι’ αυτό άργησε λίγο να πάρει θέση μέσα στην αίθουσα. Ο πεζόδρομος κάτω από την Ακρόπολη έχει το χάρισμα να σαγηνεύει και να γαληνεύει την ψυχή. Το βήμα γίνεται πιο αργό, πιο εύχαρο να φτάσεις στο προορισμό σου. Ένας προορισμός που είχε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα, σαν ο καινούργιος χρόνος στολίζεται από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, με χαμόγελα, αγκαλιές, παντού Νυμφασιώτικες πινελιές.

Σαν γέμισε η ζεστή αίθουσα του Μερόποιου και αφού έγιναν οι απαραίτητες αρχαιρεσίες, όπως ο πρόλογος, οι χαιρετισμοί συμπατριωτών και φίλων του χωριού και οι βραβεύσεις των επιτυχόντων εισακτέων και πτυχιούχων, ολοκληρώθηκε η γιορτή με την κοπή της πίτας για το 2020. Τυχερός του φλουριού ο κ. Πετρόπουλος Δημήτρης, του οποίου ευχόμαστε ο νέος χρόνος να του σκορπίσει ευτυχία, δύναμη και υγεία.

Ανανεώνουμε το νυμφασιώτικο ραντεβού μας, για τις 26 Ιανουαρίου 2020 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Νυμφασία. Μέχρι τότε, οι φωτογραφίες μπορούν να μας ταξιδεύουν σαν μας ταξιδεύουν τα τραγούδια & κάλαντα στις εισόδους των σπιτιών τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον κ. Γεώργιο Παϊκόπουλο, ο οποίος για άλλη μία χρονιά χορήγησε στον σύλλογο την πρωτοχρονιάτικη πίτα και όλους εκείνους που με την συμμετοχή τους έκαναν αυτή την μέρα γιορτινή και ξεχωριστή.
Χρόνια πολλά και καλά !!!

Σεπ

2

ΝΥΜΦΑΣΙΑ – Αύγουστος 2019

Ανασκόπηση των γεγονότων του δεκαπενταυγούστου 2019 στην Νυμφασία.

…και του Χρόνου με Υγεία !!!

Αυγ

28

Ο Γύρος της Νυμφασίας 2019

Όπως ξεκίνησαν η εκδηλώσεις του καλοκαιριού με την αθλοπαιδία “Ο Γύρος του Χωριού” ανήμερα της Παναγίας, έτσι τελειώνουμε το Αυγουστιάτικο κρεσέντο φωτογραφιών με πινελιές από τις ιδιαίτερες χαρές και συμμετοχές μικρών και μεγάλων στην εκδήλωση.
Νικητές στους μικρούς, (1) ο Τρύφων Αθανασιάδης, (2) ο Τάσος Μπεσόπουλος, (3) Μαρίνα Αθανασιάδη, όσο για τους μεγάλους, νικητές και νικήτριες όλοι οι συμμετέχοντες !!

Και του χρόνου λοιπόν με Δύναμη, Χαρά και Υγεία να ξανα-ανταμώσουμε !!

Αυγ

24

Τουρνουά Μπάσκετ Νυμφασίας 2019

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών αθλητικών εκδηλώσεων του Συλλόγου “Η Αγία Τριάς”,  διοργανώθηκε το τουρνουά μπάσκετ στην Νυμφασία στις 16-17 Αυγούστου με μεγάλη συμμετοχή από την Νυμφασία και την γειτονική Βυτίνα.

Με συμμετοχή πλήθος κόσμου και θέαμα συναρπαστικές μάχες και αμφίρροπους αγώνες  χαρακτήρισαν ένα εντυπωσιακό τουρνουά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η πρώτη νικήτρια ομάδα από την Βυτίνα. Πολλά συγχαρητήρια !!!

Η δεύτερη θέση στην νεανική ομάδα από την Νυμφασία…

Η τρίτη θέση στην παλαίμαχη ομάδα από την Νυμφασία…

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους, ευχές για αντάμωση του χρόνου για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό τουρνουά.

 

Αρχή της Σελίδας