Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της Νυμφασίας – Νυμφασία 2017

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 στο Δημοτικό Σχολείο της Νυμφασίας, ο Πολιτιστικός σύλλογος του χωριού  «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ». Η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε στο Σχολείο μέσα σε ευχάριστο κλίμα παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και πλήθος κόσμου, χωριανών και φίλων που αψήφησαν τις πολικές θερμοκρασίες, αλλά και μια αγριεμένη χήνα που περιφερόταν έξω από την κεντρική είσοδο τους Σχολείου.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις σύντομες ευχητήριες ομιλίες από τοπικούς φορείς και χωριανών, ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και το μοίρασμα δώρων σε παιδιά του χωριού μας. Κατά το μοίρασμα της Βασιλόπιτας υπήρχε ιδιαίτερη δραστηριότητα των σαγονιών, σαν ήταν ιδιαίτερα γλυκεύγευστη, αλλά και λόγο της προσμονής στην εύρεση του τυχερού φλουριού.

Τυχερός στην εύρεση του φλουριού στάθηκε ο Καραγιάννης Χρήστος (δισέγγονο Παπατριαντάφυλλου), του οποίου και ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή πρόοδο, η Ζωή πάντα να τον έχει Τυχερό και Δυνατό.

Ευχόμαστε σε όλους μια δημιουργική και γεμάτη προκοπή χρονιά και η Αγία Τριάδα να είναι βοήθεια όχι μόνο για το χωριό μας αλλά και για όλον τον κόσμο!

Και του Χρόνου, Χρόνια Καλά και Πολλά !