Στα πλαίσια του προγράμματος Άθλησης για όλους του Δήμου Βυτίνας εγκαινιάστηκε στις 21-01-2010 η νέα κλειστή αίθουσα Γυμναστικής που στεγάζεται στο Γυμνάσιο Βυτίνας.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα άνθρωποι όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν, δίνοντας το δυναμικό τους παρόν αλλά και δηλώνοντας την ενεργό συμμετοχή τους στα προγράμματα Γυμναστικής. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την υπεύθυνη γυμνάστρια κα Ζαγάρα Μαρία θα λειτουργήσουν τμήματα που θα περιλαμβάνουν προγράμματα αεροβικής γυμναστικής, ενδυνάμωσης, ευλυγισίας καθώς και kick boxing.

Κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων , τελέστηκε Αγιασμός από τον πρωτοπρεσβύτερο της Βυτίνας πατήρ Νικόλαο Ντάβο. Ο Δήμαρχος Βυτίνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους εκείνους που με την ενεργό συμμετοχή τους συντέλεσαν ώστε να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η πανέμορφη αυτή αίθουσα. Ο κ. Δήμαρχος επεφύλασσε και μια μικρή έκπληξη στους παρευρισκομένους όπου ανακοίνωσε ότι έως το τέλος Μαΐου θα λειτουργήσει το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο της περιοχής στο «Δασάκι» της Βυτίνας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ. Αυγερινός Κωνσταντίνος και κ. Γόντικας Τρύφων καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.