Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, στις 08:00 π.μ. θα συνεχίσουμε τις βόλτες μας στην ευρύτερη περιοχή του Μαινάλου και της Νυμφασίας. Στο πέρασμα των χρόνων μένουν ανεξίτηλα σημάδια απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς «μνημεία αγαστής συνεργασίας» του ανθρώπου με το περιβάλλον αλλά και εκπληκτικής ομορφιάς φυσικά δημιουργήματα.

θα περπατήσουμε στο φαράγγι του Μυλάοντα ποταμού που περνά στα δυτικά όρια της Νυμφασίας για να «δούμε» με όλες μας τις αισθήσεις τι έχει κατασκευάσει η φύση εκεί αλλά και το πολύ σημαντικό «Γεφύρι της Τζαβάραινας» με ιδιαίτερα σημαντική ιστορική αλλά και αρχιτεκτονική αξία. Με μικρές δράσεις-παιχνίδια θα δούμε τα πάνω-κάτω και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το περιβάλλον. να κατανοήσουμε ότι τα σημερινά προβλήματα του ενός και μοναδικού σπιτιού μας, της Γης, δεν προκύπτουν γιατί « η φύση μας εκδικείται».

Έτσι λοιπόν όποιες και όποιοι θέλουν να ζήσουν άλλη μια ξεχωριστή εμπειρία βόλτας, ραντεβού τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 και ώρα 08:00 π.μ στην πλατεία της Νυμφασίας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό (σακίδιο, κολατσιό, μπόλικο νερό, καπέλο, μπαστούνια κλπ) αλλά κυρίως όρεξη να «ανακαλύψουμε» τις σημαντικότητες που υπάρχουν δίπλα μας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Με την πρωτοβουλία και το γενικό πρόσταγμα του κ. Βασιλείου Σπανού (λυκειάρχη λυκείου Καλαβρύτων – πτυχιούχου Γυμναστικής Ακαδημίας) και την υποστήριξη της Κοινότητας και του Συλλόγου Νυμφασίας.

*Όλες οι δραστηριότητες της εκδήλωσης είναι σχεδιασμένες ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας για τον Covid-19.