Η Φώφη Γεννηματά άκουσε τους πυρόπληκτους της Γορτυνίας

Προερχόμενη από Αθήνα, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την πυρόπληκτη Γορτυνία, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Είναι δε η πρώτη πολιτική Αρχηγός που προβαίνει σε αυτή την κίνηση.

Την κ.Γεννηματά υποδέχθηκαν στο Πυροσβεστικό Σταθμό Δάφνης Γορτυνίας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης.

Από τους Αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων που παρευρέθηκαν από την Νυμφασία έδωσε παρόν ο κ. Αγγελής Πετρόπουλος ο οποίος προέβλεψε ότι το παγκοσμίως βραβευμένο λάδι της Γορτυνίας θα είναι εφεξής πιο ελαττωμένο, ζητώντας τη στήριξη της πολιτείας για να αναγεννηθεί ο τόπος.

Την ως άνω χρήσιμη και ουσιαστική συζήτηση που κράτησε πάνω από δύο ώρες έκλεισε η Φώφη Γεννηματά, που ανέφερε ότι με πολύ προσοχή άκουσε αυτά που ειπώθηκαν από όλους και από το βήμα της βουλής στη σχετική συζήτηση που θα γίνει στις 25-6 θα περιγράψει το δράμα της Γορτυνίας. Συμφώνησε δε στην εκτέλεση άμεσα αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων.