Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα για το 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό σχολείο Νυμφασίας, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Νυμφασίων «Η Αγία Τριάς». Η Νυμφασία σύσσωμη έδωσε δυνατό παρόν για το καλωσόρισμα του 2018 με την αντάμωση συγχωριανών και φίλων της, χαιρετισμούς, απονομή τιμητικών βραβεύσεων και ανταλλαγή ευχών σαν μοιράστηκαν η πρωτοχρονιάτικες πίτες για το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Το ιδιαίτερα ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων απέσπασε ο κ. Αρβανίτης Νικόλαος, ο οποίος τιμήθηκε για την πολυετή και διαρκής προσφορά του στον Σύλλογο και την Κοινότητα της Νυμφασίας. Την Τιμή παρέδωσαν ο Προέδρος του Συλλόγου κ. Παπαδάκης Γεώργιος και ο Τοπικός Πρόεδρος της κοινότητας, κ. Σπηλιώτης Παναγιώτης όπου ακολούθησε η σύντομη συγκινητική ομιλία του κ. Αρβανίτη που ταξίδεψε του παρευρισκόμενους στις παλιότερες εποχές του χωριού μας,  στους ανθρώπους του χωριού που σημάδεψαν την απαράμιλλη δύναμη και αγάπη του κ. Αρβανίτη για τον τόπο του.

Μεγάλος τυχερός του φλουριού ήταν ο Ντόσκας Κωνσταντίνος. Να του ευχηθούμε το 2018 να του φέρει Καλή Τύχη, Υγεία και Χαρά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους, που τίμησαν με την παρουσία τους την αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Νυμφασίας στην κοπή της πίτας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ. Γιώργο Παϊκόπουλο Επιθεωρητή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής και Πρόεδρο του Τμήματος Υπηρεσιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου  Αθηνών, που για τρίτη χρονιά χορήγησε στον σύλλογο την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νυμφασίας μαζί με αρτοσκευάσματα και την Βιομηχανία Μπισκότων Παπαδοπούλου Α.Ε., για την προσφορά μπισκότων σοκολάτας.

Το 2018, να είναι ένα έτος χαρούμενο, δημιουργικό, γεμάτο όνειρα, όμορφες και ξεχωριστές στιγμές!
Χρόνια πολλά και του Χρόνου με Υγεία !