Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Νυμφασία 2019

Κάτω από ένα μαγευτικό χιονισμένο Μαίναλο, πλήθος πατριωτών και φίλων έδωσαν το παρών στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Σχολείο της Νυμφασίας.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις σύντομες ευχητήριες ομιλίες, ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων απόφοιτων και εισακτέων μαθητών και το μοίρασμα δώρων σε παιδιά του χωριού μας. Κατά το μοίρασμα της Βασιλόπιτας και λόγο της προσμονής στην εύρεση του τυχερού φλουριού ακολούθησε πανδαιμόνιο. Τυχερός της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, ο κ. Θοδωρής Παλούκος, αν και απών λόγω υγείας είχε την τύχη διαμέσου κ. Σταύρο Μπατουδάκη να κερδίσει το τυχερό φλουρί! Να ευχηθούμε στον αγαπητό κ. Θοδωρή το 2019 να του φέρει περίσσια δύναμη, κουράγιο και καλή Υγεία και πάντα καλή τύχη και πολλές ευχάριστες συγκινήσεις στον κ. Μπατουδάκη.

“Επίσης να ευχαριστήσουμε ξανά τον κ. Λάζαρο Τογρίδη, επιχειρηματία στον χώρο Προσφοράς Κοινωνικών Εξυπηρετήσεων και νυν Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο οποίος μας χορήγησε για τρίτη φορά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.”

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, με υγεία και αγάπη!!!!