Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα 2020

Στην Αθήνα βασίλευσε η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου της Νυμφασίας για το 2020. Ο κόσμος βρέθηκε στο Μερόπειο την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, μέσα σε μια υπέροχη ημέρα, γλυκιά και ηλιόλουστη, ίσως και γι’ αυτό άργησε λίγο να πάρει θέση μέσα στην αίθουσα. Ο πεζόδρομος κάτω από την Ακρόπολη έχει το χάρισμα να σαγηνεύει και να γαληνεύει την ψυχή. Το βήμα γίνεται πιο αργό, πιο εύχαρο να φτάσεις στο προορισμό σου. Ένας προορισμός που είχε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα, σαν ο καινούργιος χρόνος στολίζεται από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, με χαμόγελα, αγκαλιές, παντού Νυμφασιώτικες πινελιές.

Σαν γέμισε η ζεστή αίθουσα του Μερόποιου και αφού έγιναν οι απαραίτητες αρχαιρεσίες, όπως ο πρόλογος, οι χαιρετισμοί συμπατριωτών και φίλων του χωριού και οι βραβεύσεις των επιτυχόντων εισακτέων και πτυχιούχων, ολοκληρώθηκε η γιορτή με την κοπή της πίτας για το 2020. Τυχερός του φλουριού ο κ. Πετρόπουλος Δημήτρης, του οποίου ευχόμαστε ο νέος χρόνος να του σκορπίσει ευτυχία, δύναμη και υγεία.

Ανανεώνουμε το νυμφασιώτικο ραντεβού μας, για τις 26 Ιανουαρίου 2020 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Νυμφασία. Μέχρι τότε, οι φωτογραφίες μπορούν να μας ταξιδεύουν σαν μας ταξιδεύουν τα τραγούδια & κάλαντα στις εισόδους των σπιτιών τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον κ. Γεώργιο Παϊκόπουλο, ο οποίος για άλλη μία χρονιά χορήγησε στον σύλλογο την πρωτοχρονιάτικη πίτα και όλους εκείνους που με την συμμετοχή τους έκαναν αυτή την μέρα γιορτινή και ξεχωριστή.
Χρόνια πολλά και καλά !!!