Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων Βυτίνας

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλαξε σήμερα ανήμερα της Ανάστασης του Κυρίου μια βόλτα στο ποτάμι της Νυμφασίας, τον Μυλάοντα ποταμό. Όπως μπορείτε να δείτε στις υλικό που καταγράψαμε, ο ποταμός ήταν πολύ βρώμικος, με φυσαλίδες και δυσωδία, απλά ένα σοκ για την υδρόβια ζωή του ποταμού, τον επισκέπτη και γενικότερα το περιβάλλον της Νυμφασίας.

Πρέπει επειγόντως να βρεθούν οι υπεύθυνοι του εγκλήματος, ώστε να γίνει άμεσα κάτι να αποκατασταθεί ο ποταμός και να γυρίσει στην κανονική του κατάσταση. Υπάρχουν φήμες ότι ρίχνεται ο βιολογικός της Βυτίνας στον ποταμό, κάτι που ακούγεται λογικό διότι ο ποταμός έχει περισσότερο την όψη ενός βόθρου, παρά ενός ποταμού.

Το Nymfasia.gr παρακαλεί να ενεργοποιηθούν ΑΜΕΣΑ οι αρμόδιοι φορείς, δήμαρχος, τοπική κοινότητα, σύλλογοι των χωριών Βυτίνας, Νυμφασίας, Καμενίτσας για τον Μυλάοντα μας, ο οποίος είναι ζωή και ομορφιά του τόπου. Λόγο της ημέρας, η σκέψη ήταν να σιωπήσουμε, αλλά το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που θεωρήσαμε καλό για τον τόπο να αναφερθεί το ζήτημα ώστε να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι και να αναλάβουν δράση το συντομότερο.