Οι εγκατάλειψη του αθλητικού κέντρου του χωριού μας «ΚΑΡΑΒΑΝΟΣ» έχει πλέον εκμηδενίσει την δυνατότητα άθλησής της νεολαίας (και όχι μόνο) στο ίδιο της το χωριό.

Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο αυτό από τους τοπικούς φορείς και τον τοπικό Σύλλογο ‘Αγία Τριάς’ προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν ζωντανό τον αθλητισμό μέσα στο χωριό.

Την ίδια στιγμή, όμως, η πολιτεία και συγκεκριμένα ο Δήμος Βυτίνας με την αδιαφορία της μας το έχει στερήσει, αντιμετωπίζοντας τους χώρους αθλητισμού του χωριού μας σαν ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος για τον Δήμο με συνέπεια την πλήρη εγκατάλειψή του αθλητικού κέντρου, ένα κέντρο που το 2007 προσέφερε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στολίδι για την περιοχή.

Γιατί δεν αξιοποιήθηκε ποτέ το γήπεδο στολίδι στα πλαίσια των προετοιμασιών ομάδων Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής; Γιατί δεν πήρε ποτέ σοβαρά ο Δήμος το γήπεδο αυτό. Τι έχουν να ζηλέψουν άλλες περιοχές σαν την Λαμία ή την Καλαμάτα, που τρέχουν οι ομάδες να δηλώσουν την ενοικίαση πολύ χειρότερων γηπέδων για την προετοιμασία τους;

Σας αντιπαραθέτουμε φωτογραφία από την εποχή αυτή για να καταλάβετε:

Είναι κάποια ερωτήματα τα οποία θα μείνουν για πάντα αναπάντητα. Δυστυχώς η ευκαιρία χάθηκε, τώρα το μόνο που ζητάμε είναι να μας «λυπηθεί» ο Δήμος και να μας ανασυντάξει το Αθλητικό κέντρο έστω και «μερικός». Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο ένα γήπεδο μπάσκετ για ένα Δήμο που έχει μια τόση φοβερή ανάπτυξη τα τελευταία 5 χρόνια;

Η μόνοι ευχή που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλει η ‘Αγία Τριάς’ το χεράκι της, να μεταλλαχτούν η παρακάτω εικόνες ντροπής της σημερινής κατάστασης του Αθλ. Κέντρου σε χώρους λειτουργήσιμους για το χωριό μας το συντομότερο.