Σύλλογος ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ

Ήρθε ο καιρός, συγκεκριμένα αυτήν την Κυριακή, να γευτούμε μία χαρά αντάμωσης όχι σαν τις άλλες, αλλά περισσότερο συλλογικής αντάμωσης για έναν σκοπό: την συνέχιση της δομής και έργου του Συλλόγου. Είναι ο Σύλλογος ένα εργαλείο χαράς του χωριού μας; Σαφώς και είναι, λίγο στις φωτογραφίες να αφεθούμε καταλαβαίνουμε ότι πηγάζει ιδιαίτερη χαρά από τα διαρκή έργα, εκδηλώσεις και γιορτές που αναλαμβάνει “απλά” να διαχειριστεί ο Σύλλογος.

Γνώριμο έδαφος του Συλλόγου μας, είναι η Αγάπη των μελών που απαρτίζουν την Καρδιά του. Κάτι που στις 12 Μαρτίου του 1934 μία ομάδα από τολμηρούς, ανιδιοτελείς και οραματιστές συμπατριώτες αποφάσισε να συσφίξει και να δώσει ώθηση στην αλληλοβοήθεια και πρόοδο, μέσα από την συμπαράσταση προς κάθε Νυμφάσιο συμπατριώτη και όχι μόνο.
Οι εκλογές του Συλλόγου μας δεν είναι απλά μια «γραφειοκρατική» διαδικασία για το καλό του χωριού μας. Οι εκλογές αυτές είναι η επιτομή του συνδρόμου «Αγάπης» που για καλή μας τύχη κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας ως μετουσίωση της «ξενιτεμένης» Αγάπης για το χωριό μας και ότι το περιβάλλει.

Οι εκλογές αυτές είναι ένα κάλεσμα σε όλους τους «ξενιτεμένους» Νυμφάσιους για την συλλογική πραγμάτωση του σκοπού που επιτελεί ο Σύλλογος μας: Την διαρκή ενσυναίσθηση-αφύπνιση και επικερδή συμμετοχή-αντάμωση σε κοινωνικο-πολιτιστικές διεργασίες που αφορούν το χωριό της Νυμφασίας.

Σε μια περίοδο που υμνείτε η διαίρεση, η αντικοινωνικότητα, η ματαιοδοξία, η αφαίρεση και κατάπτωση, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία να δώσουμε κι άλλη δύναμη & ώθηση σε αυτόν τον Σκοπό – της συλλογικότητας, της ένωσης, της κοινωνικότητας, ανιδιοτέλειας και της προσφοράς.

Οι εκλογές είναι η Δύναμη Ψυχής του Συλλόγου μας.
Αυτήν την Κυριακή 3/3/2019 στις 11π.μ. στην αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης, Πειραιώς 1, (πλατεία Ομονοίας), 7ος όροφος., έως τις 2:30μ.μ.