ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΝΥΜΦΑΣΙΩΝ

Πέμπτη ημέρα εκδηλώσεων, Παρασκευή βράδυ, 19 Αυγούστου 2022.

Το “Αντάμωμα” είναι μία λέξη που περικλείει και υποδηλώνει πολλά περισσότερα νοήματα και έννοιες, από μία απλή λέξη! Περικλείει και υποδηλώνει το “σμίξιμο” το συναισθηματικό και την ανθρώπινη επαφή, την αγαπητική συνάντηση, την ενότητα, την ομόνοια, την αλληλεγγύη, την κοινή “περπατησιά” ανθρώπων που τους ενώνουν κοινές καταβολές, μνήμες και εμπειρίες μέσα στον χρόνο και που ανταμώνουν ξανά για να θυμηθούν, να ζήσουν και να μοιραστούν όμορφες και χαρούμενες ανθρώπινες στιγμές, μέσα σε μία “έκρηξη” συναισθημάτων, καλής διάθεσης, αλλά και αγάπης και νοσταλγίας για τον γενέθλιο τόπο και τους ανθρώπους του, ζώντες και κεκοιμημένους!

Έτσι και οι Νυμφάσιοι, την Παρασκευή το βράδυ, 19 Αυγούστου 2022, κάτω από τον έναστρο ουρανό, στην όμορφη και φιλόξενη πλατεία του χωριού μας, ένωσαν τα χέρια τους, τις καρδιές και τις ψυχές τους σε έναν αδιάσπαστο χορευτικό κύκλο που σηματοδοτούσε τον άρρηκτο κύκλο της ενότητας, καθώς και τον αέναο και διαρκή κύκλο των γενεών και της ζωής μέσα από τις κοινές καταβολές, τα δρώμενα και τα αξιακά πρότυπα μας και βίωσαν στιγμές ανεκτίμητης αξίας, απελευθερωμένοι από όλα τα περιττά για την περίσταση, μέχρι το ξημέρωμα!

Ευχαριστούμε τον Θεό, αλλά και τον κάθε ένα ξεχωριστά, συμπατριώτη Νυμφάσιο, για αυτό το “αντάμωμα” που όλοι βιώσαμε και μας έδωσε την ευκαιρία να νιώσουμε, για άλλη μία φορά, ότι “Η Αγάπη για την Νυμφασία, μας ενώνει και μας οδηγεί”!!! Συμπατριώτες, απανταχού της γης Νυμφάσιοι, πάντα έτσι, πάντα τέτοια!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.