Αγαπητοί και Αγαπητές, απανταχού της γης, Νυμφάσιοι και Νυμφάσιες!

Η Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού σηματοδοτεί, διαχρονικά, την βεβαιότητα ότι η παρούσα πρόσκαιρη ζωή μας είναι δυνατόν να αποτελέσει το σκαλί και την θύρα για την είσοδό μας στην αιώνια ζωή!

Η πραγματοποίηση, όμως, αυτής της ποθητής και ευλογημένης εισόδου μας στην αιώνια ζωή μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνον, εάν, όταν και εφ’ όσον το Ευαγγέλιο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού γίνει ο φάρος, η πυξίδα και ο οδοδείκτης της παρούσας ζωής μας, προκειμένου να “μαλακώσουν” και να “ζεσταθούν” οι καρδιές και οι ψυχές μας, για να μπορέσουμε, κάποτε, να “αντικρύσουμε” τον Θεό, που είναι Αγάπη!

Ο Κύριός μας, με το πάθος του και την Σταύρωσή του, μας εισήγαγε στο πνεύμα της πραγματικής αγάπης και της θυσίας, το οποίο θα πρέπει να διακατέχει όλους μας σε αυτή την ζωή και με την Ανάστασή του μας ελευθέρωσε από τον θάνατο και την αιώνια απώλεια και μας άνοιξε και μας έδειξε τον δρόμο προς την Αιώνια Ζωή και την Αιώνια Σωτηρία!

Γιατί Εκείνος είναι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή!

Αγαπητοί και Αγαπητές, απανταχού της γης, Νυμφάσιοι και Νυμφάσιες!

Το ανέσπερο Φώς της Αναστάσεως του Κυρίου μας να φωτίζει και να θερμαίνει τις ψυχές και τις καρδιές όλων μας και να μας οδηγεί σε αυτή την ζωή, έτσι ώστε, από τώρα και από εδώ, να γίνουμε μέτοχοι της Αναστάσιμης και Παραδείσιας χαράς και της Αιώνιας Ζωής!

Αγαπητοί και Αγαπητές, απανταχού της γης, Νυμφάσιοι και Νυμφάσιες!

Χριστός Ανέστη και Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!

Σας ευχόμαστε, ολόψυχα και ολόθερμα, όλα τα κατά Θεόν καλά και ευλογημένα, με υγεία!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ