Αγαπητοί, απανταχού της γης, συμπατριώτες, Νυμφάσιοι!

Στις 30 Ιουνίου 2024, ημέρα Κυριακή, εορτάζει για πρώτη φορά, μετά την ευλογημένη αγιοκατάταξή του, το προσφιλές και αγιασμένο τέκνο της Νυμφασίας, ο δικός μας Άγιος Γερβάσιος.

Απηχώντας και διερμηνεύοντας την επιθυμία πάρα πολλών συμπατριωτών μας και μετά και από την απευθυνθείσα αντίστοιχη παραίνεση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου προς το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα οργανώσουμε την παλλαϊκή επίσκεψή μας στη πόλη των Πατρών, κατά την 30η Ιουνίου 2024, ημέρα Κυριακή, προκειμένου να προσέλθουμε, να παρευρεθούμε και να συνεορτάσουμε, μαζί με τους εν Χριστώ Πατρινούς αδελφούς μας και πνευματικά τέκνα του Αγίου μας, σε κοινή λατρεία κατά τον πρώτο του εορτασμό, τον εορτάζοντα Άγιο Γερβάσιο, «Της Νυμφασίας (Γρανίτσας) το γέννημα και Πατρέων το καύχημα»!

Όσοι συμπατριώτες και όσες συμπατριώτισσες, κάτοικοι της Νυμφασίας, αλλά και εκτός Νυμφασίας, επιθυμούν και μπορούν να μεταβούν στη Πάτρα, την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, προκειμένου να παρευρεθούν και να συνεορτάσουν, κατά το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, τον όρθρο και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, η οποία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, παρακαλούνται να δηλώσουν, έγκαιρα, την πρόθεση για την συμμετοχή τους  στην μετάβαση στη Πάτρα, στον Τοπικό Εκπρόσωπο της Κοινότητας Νυμφασίας, κο Ιωάννη Παλούκο και στην κα Αγγελική Καρρά, προκειμένου να οργανωθεί αυτή η μετάβαση.

Οι εκτός Νυμφασίας κατοικούντες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στον εορτασμό του Αγίου Γερβασίου στη Πάτρα, με ίδια μέσα, εξυπηρετώντας και άλλους/ες, οι οποίοι/ες δεν έχουν αυτή την ευχέρεια.

Η χάρη και η ευλογία του Αγίου Γερβασίου να είναι με όλους μας και να μας συνοδεύει στη ζωή μας!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας