Arxim. Iakovos Kanakis

Ένα σπουδαίο έργο του αξιοσέβαστου Αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Κανάκη, είναι το πολύ ενδιαφέρον και δραστήριο κανάλι του στο Youtube. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εκπομπές του και μέσω της παρακάτω διασύνδεσης:

https://www.youtube.com/@ArximIakovosKanakis/featured

Λίγα λόγια για τον Αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Κανάκη
Ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Ιωάννης (Ιάκωβος) Κανάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Αφού ολοκλήρωσε εκεί τις εγκύκλιες σπουδές του εισήχθη και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην θεολογική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου στη συνέχεια παρακολούθησε και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές λαμβάνοντας δίπλωμα Ειδικεύσεως (master) στις Βιβλικές σπουδές. Το έτος 2017 περάτωσε με επιτυχία την διδακτορική του διατριβή στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Χειροτονήθηκε διάκονος και ιερέας (αρχιμανδρίτης) από τον μακαριστό Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κυρό Βαρθολομαίο και το 2006 τοποθετήθηκε Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως από τον Μητροπολίτη και Καθηγητή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιερεμία Φούντα.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης έχει επίσης συγγράψει πολλά βιβλία τα οποία μπορείτε να δείτε μέσο της παρακάτω διασύνδεσης:

www.biblionet.gr

Τον ευχαριστούμε θερμά για το σπουδαίο έργο του, το Φως της Αγίας Τριάδος να φωτίζει και να εμπνέει διαρκώς τον Δρόμο του.