Αποστολή Ανοικτής Επιστολής προς τον Πρωθυπουργό,
για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας των ΕΛΤΑ Βυτίνας.

 

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εκπροσωπώντας Θεσμούς, Αρχές και Συλλογικότητες, υπό την ιδιότητα Δημοτικών Συμβούλων, Τοπικών Εκπροσώπων Κοινοτήτων, Προέδρων Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων, αλλά και ως απλοί πολίτες του Δήμου Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας και ειδικότερα της ευρύτερης περιοχής της Βυτίνας, η οποία περιλαμβάνει τα χωριά των τέως Δήμων Βυτίνας, Λαγκαδίων και Κλείτορος, σας απευθύνουμε την παρούσα Ανοικτή Επιστολή, με συνημμένη σε αυτή, ως αναπόσπαστο τμήμα της, την ”ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (ΜΑΣ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ” και σχετικά δημοσιεύματα δημοσιογραφικών ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία δραστηριοποιούνται στο Νομό Αρκαδίας.

 

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Μόνο η δική σας καταλυτική παρέμβαση και το ενδιαφέρον, μπορούν αυτή τη στιγμή να αποσοβήσουν την ολοκλήρωση ”του εγκλήματος”, το οποίο συντελείται σε βάρος μίας απομεμακρυσμένης και προβληματικής, ορεινής και δυσπρόσιτης, περιοχής και των εναπομεινάντων κατοίκων της, δηλαδή αυτού της παύσης της από δεκαετίες λειτουργίας του Καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στη Βυτίνα.

Η προσδοκώμενη από όλους εμάς στο πρόσωπό σας, αναστροφή της περαιτέρω ερημοποιητικής- καταστροφικής πορείας της περιοχής μας, με την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του Καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. Βυτίνας, είναι το κίνητρο και η ελπίδα μας για την αποστολή της παρούσας Ανοικτής Επιστολής ενώπιόν σας.

 

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Παρακαλούμε, όπως επιληφθείτε, πλέον, εσείς, προσωπικά, του φλέγοντος για εμάς και την περιοχή μας δημιουργηθέντος ζητήματος, το οποίο προξενεί τεράστια και ανεπανόρθωτη  ζημιά σε ιδιώτες και σε επαγγελματίες, αλλά και κυρίως στην εικόνα ενός Κράτους που θα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύει, έμπρακτα, ότι θέλει και ξέρει να λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών του, ενεργώντας, πραγματικά,  για το καλό τους, για αυτούς και όχι χωρίς αυτούς!

Υ.Γ. Σας απευθύνουμε δε τους θερμούς μας πατριωτικούς χαιρετισμούς, καθ’ όσον σας θεωρούμε  και είστε συμπατριώτης μας, ως έλκων την καταγωγή, εκ της αειμνήστου και αξιομνημόνευτης μητέρας σας, από την Στεμνίτσα.

 

kalimera-arkadia.gr
Νέα διαμαρτυρία από τη Γορτυνία | Ζητούν άμεση επαναλειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ Βυτίνας

– e-gortynia.gr
«Διαμαρτυρίας συνέχεια» φορέων ευρύτερης περιοχής Βυτίνας για την κατάργηση του καταστήματος ΕΛ-ΤΑ