Π. Νίκας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ταυτίζεται με τις διαμαρτυρίες που εκφράζονται από συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης, από φορείς, συλλόγους κ.α. αναφορικά με την απόφαση της διοίκησης της ΕΛΤΑ Α.Ε. να παύσει την λειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου της Βυτίνας, αλλά και άλλων καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε διάφορες περιοχές.

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος σε αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και ψηφίσματα φορέων με αφορμή την πιο πάνω απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, για να προσθέσει:

“Είμαι απολύτως θετικός στο δίκαιο αίτημα που διατυπώνεται για τη συνέχιση λειτουργίας των γραφείων αυτών, η διακοπή της οποίας αποτελεί πλήγμα για τα μικρά αστικά κέντρα. Ας μην ξεχνούμε ότι οι δομές αυτές εξυπηρετούν, κατά βάση, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και εν τέλει, θα πρέπει πέρα από το όποιο λειτουργικό κόστος οι διοικήσεις των οργανισμών να ενδιαφέρονται και για την εξυπηρέτηση του ανθρώπινου παράγοντα” τόνισε ο περιφερειάρχης.