Την Κυριακή, 23 Απριλίου 2023, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στη Νυμφασία πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία, με την συμμετοχή πλήθους συμπατριωτών.

Σε ένα ανοιξιάτικο φυσικό περιβάλλον, όλοι το εκκλησίασμα συμμετείχε με θέρμη στη βίωση της Θείας Λατρείας που συντελέσθηκε στο όμορφο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο είχαν προετοιμάσει και στολίσει κατάλληλα για την περίσταση επίτροποι του χωριού μας και άλλοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκαν οι λειτουργηθέντες άρτοι και διατέθηκαν λαχνοί για την κλήρωση της παραδοσιακής κουλούρας και προσφορών εορταζόντων το όνομά τους. Κατόπιν, όλοι μετέβησαν στη πλατεία του χωριού μας και κεράσθηκαν, από τους εορτάζοντες, τον πρωϊνό καφέ τους, στη ταβέρνα του Παναγόπουλου, όπου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των λαχνών! Έτσι ολοκληρώθηκε το πρωϊνό της εορτής του Αγίου Γεωργίου στη Νυμφασία!

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα! Και του χρόνου!

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα, με υγεία, στις εορτάζουσες συμπατριώτισσες και στους εορτάζοντες συμπατριώτες, απανταχού της γης!

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την εορτή του Αγίου Γεωργίου στη Νυμφασία.