Το μεγάλο Περιφερειακό Τηλεοπτικό Κανάλι της Πελοποννήσου "Best t.v." στη Νυμφασία.

Αγαπητοί συμπατριώτες, απανταχού της γης, Νυμφάσιοι,
σας ενημερώνουμε ότι τα γυρίσματα ενός δίωρου αφιερώματος στη Νυμφασία, που άρχισαν κατά το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, ολοκληρώθηκαν χθες, 11 Ιουνίου 2023.
Το πολύ όμορφο αφιέρωμα στο χωριό μας θα προβληθεί στο “Best t.v.” από την γνωστή και καταξιωμένη εκπομπή του καλού Δημοσιογράφου και Παρουσιαστή, κου Δημήτρη Ζογκόκη, “Η ζωή στο χωριό”!

Μετά την ολοκλήρωση της προβολής του αφιερώματος στο τηλεοπτικό κανάλι, όλη η εκπομπή θα αποτελέσει κτήμα και θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας “nymfasia.gr”, προκειμένου να προβάλλεται και από εκεί αυτό το αφιέρωμα στο χωριό μας και στους ανθρώπους του, για τον λόγο αυτόν “Συνδεθείτε και Μείνετε και Παραμείνετε Συντονισμένοι”!

Ευχαριστούμε τον πολύ αγαπητό, Κο Δημήτρη Ζογκόκη και τους καλούς συνεργάτες του, καθώς επίσης και τον τηλεοπτικό σταθμό “Best t.v.”για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και την προσπάθειά τους να αναδείξουν τα χωριά μας, την ιστορία τους, τα προσκυνήματα και τα αξιοθέατά τους, καθώς επίσης και τον αγώνα των ανθρώπων τους να τα κρατήσουν “ζωντανά”!

Η συνέχεια επί της οθόνης!