Αγαπητοί, απανταχού της γης, συμπατριώτες Νυμφάσιοι!

Με χαρά, ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο  Σύλλογός μας εξασφάλισε και προσέφερε στη Κοινότητα Νυμφασίας όργανα και τον εξοπλισμό μίας σύγχρονης παιδικής χαράς. Αφού αυτά συντηρηθούν και φρεσκαριστούν, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της ανανέωσης του εξοπλισμού της παιδικής χαράς του γενεθλίου τόπου μας.

Η μεταφορά των εν λόγω οργάνων και του εξοπλισμού της παιδικής χαράς, από την Αθήνα στη Κοινότητα Νυμφασίας, πραγματοποιήθηκε, αζημίως για τον Σύλλογό μας και την Κοινότητα, δωρεάν και άνευ ουδενός ανταλλάγματος, από την ευγενώς προσφερθείσα, διαπνεόμενη, παρακινούμενη και ενεργούσα από πατριωτικά αισθήματα, εταιρεία με την επωνυμία ‘’VITAFARM PC’’ και τους αδελφούς Μαρίνο και Άγγελο Τσατσουλή, με  Δ.Χ. όχημά της.

Στη Νυμφασία ανέμεναν για να παραλάβουν και να ξεφορτώσουν τον νέο  εξοπλισμό της παιδικής χαράς οι αγαπημένοι και καλοί συμπατριώτες μας, κ.κ. Νίκος Παπαχατζής, Χρήστος Παλούκος, Κώστας Ντόσκας και Σταύρος Παπαγεωργίου, ενώ μετά το φόρτωμα του εξοπλισμού στην Αθήνα συνέχισαν και με το ξεφόρτωμά του στην Νυμφασία και οι συγκινητικά φιλότιμοι, κ.κ. Θύμιος Τουρλής και Θανάσης Τζαβάρας, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παιδική χαρά!

Εκφράζουμε την αγάπη μας, την ευγνωμοσύνη μας και τις ευχαριστίες μας στους αδελφούς Μαρίνο και Άγγελο Τσατσουλή, στον Θανάση Τζαβάρα, στον Θύμιο Τουρλή, στον Σταύρο Παπαγεωργίου, στον Κώστα Ντόσκα, στον Χρήστο Παλούκο και στον Νίκο Παπαχατζή, για ο,τι, με ανιδιοτέλεια, προσέφερε ο καθένας σε αυτή την κοινή προσπάθεια!

Η Αγάπη για τον τόπο μας, μας ενώνει και μας οδηγεί!

                                                    Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας