Το περιβάλλον και τα μάτια μας !

Κραυγή αγωνίας από τον Π. Παναγιωτόπουλο

“ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ”!

Σε μια συγκλονιστική εγκύκλιο για την προστασία του περιβάλλοντος προχώρησε ο αρμόδιος Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου συμπατριώτης μας Παναγιώτης Σ. Παναγιωτόπουλος, από Βυτίνα, επισημαίνοντας προς τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών την ανάγκη λήψης προληπτικών και όχι μόνον κατασταλτικών μέτρων. “Είναι μονόδρομος η ενεργοποίηση των προληπτικών μέτρων. Των κατά την κρίση σας αναγκαίων προληπτικών μέτρων” τονίζει χαρακτηριστικά.

Επισημαίνει δε στη συνέχεια χαρακτηριστικά: “Το περιβάλλον και τα μάτια σας! Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. Natura est Deus”.

“Από την δράση μας την Εισαγγελική, όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει απολύτως ότι η Ελληνική Κοινωνία, σε αντίθεση με άλλους λαούς της Ευρώπης, αδιαφορεί πλήρως για το περιβάλλον“.

Και καταλήγει στην εγκύκλιό του ο κ. Παναγιωτόπουλος. “Ως προς την “γαλούχηση” των πολιτών ουδεμία αρμοδιότητα έχουμε. Αντίθετα όμως, ως προς τα κρατικά όργανα και δεν αναφέρομαι μόνο στους υπό της παραγγελίες μας δρώντες προανακριτικούς υπαλλήλους, αλλά και με άλλους κρατικούς λειτουργούς (Διευθυντής Δασών, Δασάρχες, Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, Περιφερειών κ.α.)”.

Και όπως παρατηρούμε, ο κορυφαίος Γορτύνιος Εισαγγελικός Λειτουργός, κτυπά τα καμπανάκια δυνατά προς όλες τις κατευθύνσεις!