Back to top

Νοέ

9

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980

Ο πρώτος ιστορικός αγώνας της ομάδας
ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΥΜΦΑΣΙΑΣ.

Αντίπαλος: Ερμής Καλλιθέας

Μέρος: Β’ Περιφραγμένο γήπεδο  Αγίου Κοσμά.

Ώρα  έναρξης:  3.00μ.μ.

         Φορτούνα Νυμφασίας- Ερμής Καλλιθέας   4-4  (Ημίχρονο 3-2) 

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες εξελίχτηκε  σε πραγματικό ντέρμπι. Η ομάδα  της  Νυμφασίας,  στην πρώτη  της  εμφάνιση, στάθηκε  πολύ  καλά στο  γήπεδο απέναντι στον δυνατό και αξιόλογο Ερμή Καλλιθέας .

Οι  αντίπαλοι  αμύνονταν μαχητικά σε ένα σκληρό παιχνίδι. Από τη μεριά της η Φορτούνα είχε σαφή υπεροχή  στα κόρνερ (8 έναντι 3 των αντιπάλων) και φυσικά τις δικές της μεγάλες στιγμές με το δοκάρι του  Μάριου Καρατασάκη  και  το  ακυρωθέν γκολ του  Ανδρέα  Δημητρόπουλου.

Από την ομάδα μας διακρίθηκαν κυρίως ο Μάριος  Καρατασάκης και  ο Σταύρος  Παπαγεωργίου, ενώ καλή απόδοση είχαν ο Δημήτρης  Κεφάλας, ο Ανδρέας  Δημητρόπουλος και  ο Γιάννης  Παλούκος.

ΣΚΟΡΕΡΣ

Καρατασάκης Μ.  1-1
Καρατασάκης Μ.   2-2
Κεφάλας Δ. 3-2
Καρατασάκης Μ.    4-3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

Μπάμπης Καρτέρης, Βασίλης Αρβανίτης, Σταύρος  Παπαγεωργίου, Δημήτρης  Πετρόπουλος ,Γιάννης  Παλούκος, Ανδρέας  Δημητρόπουλος ,Μιχάλης  Βλαβιανός ,  Ιορδάνης (φίλος)  Βασίλης Παναγόπουλος, Δημήτρης  Κεφάλας, Μάριος  Καρατασάκης.

 

(Από αρχείο Δημήτρη Κεφάλα)

Σεπ

2

ΝΥΜΦΑΣΙΑ – Αύγουστος 2019

Ανασκόπηση των γεγονότων του δεκαπενταυγούστου 2019 στην Νυμφασία.

…και του Χρόνου με Υγεία !!!

Αυγ

28

Ο Γύρος της Νυμφασίας 2019

Όπως ξεκίνησαν η εκδηλώσεις του καλοκαιριού με την αθλοπαιδία “Ο Γύρος του Χωριού” ανήμερα της Παναγίας, έτσι τελειώνουμε το Αυγουστιάτικο κρεσέντο φωτογραφιών με πινελιές από τις ιδιαίτερες χαρές και συμμετοχές μικρών και μεγάλων στην εκδήλωση.
Νικητές στους μικρούς, (1) ο Τρύφων Αθανασιάδης, (2) ο Τάσος Μπεσόπουλος, (3) Μαρίνα Αθανασιάδη, όσο για τους μεγάλους, νικητές και νικήτριες όλοι οι συμμετέχοντες !!

Και του χρόνου λοιπόν με Δύναμη, Χαρά και Υγεία να ξανα-ανταμώσουμε !!

Αυγ

24

Τουρνουά Μπάσκετ Νυμφασίας 2019

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών αθλητικών εκδηλώσεων του Συλλόγου “Η Αγία Τριάς”,  διοργανώθηκε το τουρνουά μπάσκετ στην Νυμφασία στις 16-17 Αυγούστου με μεγάλη συμμετοχή από την Νυμφασία και την γειτονική Βυτίνα.

Με συμμετοχή πλήθος κόσμου και θέαμα συναρπαστικές μάχες και αμφίρροπους αγώνες  χαρακτήρισαν ένα εντυπωσιακό τουρνουά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η πρώτη νικήτρια ομάδα από την Βυτίνα. Πολλά συγχαρητήρια !!!

Η δεύτερη θέση στην νεανική ομάδα από την Νυμφασία…

Η τρίτη θέση στην παλαίμαχη ομάδα από την Νυμφασία…

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους, ευχές για αντάμωση του χρόνου για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό τουρνουά.

Απρ

30

Έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του τοπικού ποδοσφαιρικού γηπέδου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Νυμφασίας, η οποία ήταν η μεταΠασχαλινή έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο αθλητικό κέντρο του Καραβάνου !

Οι εργασίες για αρχή – μετά την έκριση κονδυλίων περίπου 17.000 ευρώ το Σεπτέμβριου από την περιφέρεια – θα κινηθούν στην αποκατάσταση του υδρευτικού συστήματος ποτίσματος, σύστημα το οποίο έχει υποστεί σημαντικές φθορές από τα χρόνια που το γήπεδο είχε παραμελιστεί από τον δήμο. Η σπορά και εγκατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα θα είναι το επόμενο στάδιο, με τελικό στάδιο την δημιουργία ενός σοβαρού σχεδίου συντήρησης και περαιτέρου εκμετάλλευσης του χώρου από την περιφέρεια, του δήμου και την τοπική κοινότητα.

Ας ευχηθούμε να μπορέσουν τα συνεργεία να φέρουν το έργο εις πέρας, έργο το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρου την αθλητική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Καλή αρχή !!!

 

Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.
Βίντεο της Νυμφασίας
Αρχή της Σελίδας