Διαμαρτυρία και αίτημα αναφορικά με το Ταχυδρομείο της Βυτίνας

«Γορτύνιες, Γορτύνιοι καταφέραμε κι ετούτο το παράδοξο, σε λίγο θα μπούμε στο βιβλίο Γκίνες…! Ναι, καλά ακούσατε η Γορτυνία πρωτοτυπεί παγκοσμίως και έχει πρωταπριλιά κάθε μέρα. Την πρωταπριλιά τι λέμε;! Καλό μήνα! Αλλά λέμε και πολλά ψέματα, για αυτό λέμε «προσέξτε μη σας κοροϊδέψουν».

Αυτό επετεύχθη χάρη στον επαναλαμβανόμενα πολιτικό ψεύτη Δήμαρχο Γορτυνίας, Κούλη Ευστάθιο. Το πρωί λέει άσπρο και το βράδυ βγάζει μαύρο… Ούτε Ινδός φακίρης να ήταν… Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που δεν είναι της παρούσης. Θα σταθώ όμως στο πιο πρόσφατο που αφορά το Ταχυδρομείο της Βυτίνας.

Μας εγκαλούσε στο συμβούλιο αλαλάζων ότι το θέμα το έλυσε και είναι θέμα ημερών να ανοίξει, τα υπόλοιπα τα ξέρετε… Δεν πρόκειται να ανοίξει.
Τώρα είναι σαν τεθλιμμένος συγγενής με περίσσεια υποκρισία, ρόλος που του ταιριάζει καθώς τον έχει συνηθίσει. Λέει «Θα κάνω εκείνο, θα κάνω το άλλο… θα… θα…», και αφού τον έχουν προλάβει τα γεγονότα, ζητά σανίδα σωτηρίας από το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο έχει απαξιώσει παντελώς.

Δυστυχώς απεδείχθη η «η μαύρη γάτα» για τη χειμαζόμενη Γορτυνία, μαζί με ορισμένους της αγέλης του. Γορτύνιες και Γορτύνιοι, η πολιτική του ανικανότητα είναι για γέλια αλλά κυρίως για κλάματα, διότι ο τόπος μας υποβαθμίστηκε, σε τέτοιο βαθμό, που μόνο άξια παλικάρια της Γορτυνίας μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.»

Αγγελής Γεωργίου Πετρόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Παράταξης