Διαμαρτυρία και αίτημα αναφορικά με το Ταχυδρομείο της Βυτίνας

Σε σχέση με το επιστολή διαμαρτυρίας αναφορικά με το Ταχυδρομείο της Βυτίνας, λάβαμε την ενημέρωση της οριστικής αναστολής του ταχυδρομείου της Βυτίνας, λόγου της ανάγκης αναδιοργάνωσης του Δικτύου των καταστημάτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, Πελοποννήσου και Νήσων, αντίθετα από αυτά που μας είχε αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Κούλης στις 21 Ιουνίου.

 

Η απόφαση της κεντρικής υπηρεσίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. παρακάτω:

 

Οριστική αναστολή του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας

Ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη μας κ. Τάσο Καρατασάκη. για την ενημέρωση και παραθέτουμε την εύστοχη αναφορά του στο πολύ σοβαρό θέμα αυτό.

«ΟΡΙΣΤΙΚΗ Αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας Αρκαδίας από 10.7.2023.»

Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος, η “ανεπίσημη” ανησυχία των 14 «υποτιθέμενων» – κατά τον κο Δήμαρχο – φορέων της περιοχής αποδείχτηκε ουσιαστική, όσο και αν προσπάθησε να την υποβαθμίσει κατά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας, αναφέροντας ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος αναστολής λειτουργίας για το Ταχυδρομικό Γραφείο της Βυτίνας.
Άστοχα, έκρινε σκόπιμο και έσπευσε να προεξοφλήσει τις εξελίξεις καθησυχάζοντας την τοπική κοινωνία δημιουργώντας την εντύπωση ότι πρόκειται απλώς για μικρή καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και γενικότερης ανακαίνισης των χώρων ώστε να μπορεί να επαναλειτουργήσει το Ταχυδρομικό Γραφείο, ενώ στην πραγματικότητα η επίσημη θέση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ επιβεβαιώνει τους “ανησυχούντες” Φορείς και κλείνει οριστικά το Ταχυδρομικό Γραφείο.

Η σταδιακή αποψίλωση σχολείων και δημόσιων υπηρεσιών στην πολύπαθη Γορτυνία, αχνοδείχνει ότι το μέλλον μας θα έχει πολλή «ξηρασία».
Το σχέδιο ερήμωσης της Γορτυνίας συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς και πρωτίστως οι θεσμικοί Φορείς θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων διεκδικώντας και όχι εφησυχάζοντας.

«Ελευθερία ανάπηρη πάλι σου τάζουν.
Αντισταθείτε στους θεατές, σ’ όλους τους αδιάφορους και τους σοφούς, στους άλλους που κάνουνε το φίλο σας, ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ αντισταθείτε.
Τότε μπορεί βέβαιοι να περάσουμε προς την Ελευθερία.» Μιχ. Κατσαρός